Nieuwe website Studio Nicole

Yeahhhh!
Het heeft even geduurd maar hier is ie dan eindelijk.
Mijn vorige site was super gedateerd en niet geschikt voor de techniek van deze tijd.
Eerst heb ik gekeken of ik het maken van een nieuwe site ging uit besteden.
Dat is natuurlijk super makkelijk maar dan heeft alsnog iemand anders de vormgeving in handen.
Dus bedacht ik me hoe tof zou het zijn als ik dit zelf zou kunnen doen.
Dit kost dan ook behoorlijk wat tijd en gepuzzel.
Maar hey …… hier is ie hoor
Mega trots presenteer ik je
www.studionicole.nl
Veel plezier en wie weet tot snel !


Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

"Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Call Now Button